Blogg

Välkommen till Mitt i det vilda!

Är du som jag? Pirrar det till inom dig vid tanken på vandringar och tid i skog och mark? Lider du av en obotlig nyfikenhet på okända platser som ligger både nära och långt borta? Längtar du ut till naturen omkring dig?

Om ditt inre nickade instämmande på dessa påståenden så tror jag att vi är ganska lika, du och jag.

Det är 2020, ett nytt år och ett nytt decennium. Känner du att det luktar förändring? Ett nytt decennium! Det händer ju inte så ofta.

Jag hoppas att du har haft ett bra år, ett år som du kan se tillbaka på med glädje och tacksamhet. Har ditt år varit tufft önskar jag dig ny styrka, du klarade dig så här långt och du kommer att klara dig ännu längre.

Jag vet inte vad du vill med ditt nya år, men jag vill se till att saker och ting händer. Alla de där sakerna som ligger och gror på insidan. Planer, drömmar, önskningar, allt det där som tänder en gnista men som aldrig får tillfälle att växa till den potentiella löpeld den kan bli. En sådan dröm, plan och önskning för mig har länge varit att starta en blogg om natur och äventyr.

Jag drömmer om äventyr och egentligen behöver de inte vara mer komplicerat än att snöra på sig kängorna och ge sig ut i naturen hemikring.

Sedan drömmer jag om att skriva. Tanken på att kombinera dessa två har varje gång tagit mig till samma slutsats, en blogg om natur och äventyr

Tanken är att jag ska skapa en bank med tips på utflykter och resmål i Dalarna. Som en samlingsplats för alla oss som brinner för friluftsliv och skulle gå i våra Lundhagsbyxor varje dag om vi fick (det får vi!)

Jag hoppas du vill följa med på det här lilla äventyret i ett hörn av internets universum. Kanske har du en dröm eller plan som du vill förverkliga det här nya decenniet? Jag är nyfiken på vad som brinner inom dig.

Vad skulle du vilja förverkliga det här året?

Jag önskar dig en god tur,

Emmy.

No Comments Found

Leave a Reply